Het kader is er al!

Wij vinden voor u het beste perspectief

fotoshop · beeldmanipulatie · productfotografie · nieuwsfotografie · studiofotografie en bedrijfsfotografie met specialisatie in land- en tuinbouw · veehouderij · agri & food


 

 

Een deel van ons fotografie portfolio

Nieuws

Voor uitgever Agrio 'in het hol van de leeuw' voor een beeld bij een openhartig interview met dierenactivist Remco Erhrardt. Op deze plek ergens langs de Maas liggen dieren begraven die dood zijn aangetroffen bij een dierenbevrijdingsactie.

Specialisatie

2XP is gevestigd in het buitengebied. Eigenaar Twan van Asseldonk is agrarisch opgeleid. Twintig jaar zelf boeren heeft ervoor gezorgd dat food & agro als vanzelf specialismen zijn geworden. Een boer kijkt nu eenmaal anders naar gewas, voedsel, natuur en het buitenleven.
#Trots op onze boeren.

Productfotografie voor CTH

Producten

CTH verwerkt darmen en organen. Producten die u niet even meeneemt naar uw klant. 2XP heeft het hele productassortiment voor CTH vast gelegd in hoge resolutie waardoor elk detail zichtbaar is. Top kwaliteit beeldmateriaal voor gebruik in prospecten, beursstands en andere doeleinden.

Vleesvarkens net na het voeren van brijvoer.

Bedrijven

Soms is stock beeld niet voldoende om de boodschap over te brengen. Hoe laat u bijvoorbeeld de smakelijkheid van breivoer zien? 2XP gaat graag voor haar klanten op pad om het beeld te maken wat past bij de communicatie die nodig is.

Wij kijken anders naar beeld en dat laten we graag zien


 

 

Opdrachtfotografie, portretfotografie en journalistiek werk

Onze foto's zijn meer dan een goed belicht plaatje omdat de fotograaf probeert te kijken door de ogen van uw klanten. Een boer kijkt anders naar koeien, een big of een bietenplant dan een slager of een suikerfabrikant. 2XP weet dat en levert daarom foto's in die:

• beter communiceren

• uw klanten meer aanspreken

• meer impact hebben in uw blad of folder

Voor Wie?

2XP fotografeert voor (agrarische) vakbladen, toeleveranciers, afnemers en bedrijven.

kijk en beleef het zelf →


 

 

Een fotograaf inhuren voor een fotoreportage of fotoshoot.

Wat is een fotoreportage?

Een fotoreportage of -sessie kan plaatsvinden in de studio van 2XP maar is meestal op locatie bij de boer, in de fabriek of 'foodprocessing plant', op het veld, in een gewas enz. Een fotoshoot kan 30 minuten duren maar soms ook vele uren in beslag nemen. De fotograaf heeft de benodigde apparatuur (licht, reflectiedoek, statieven en dergelijke) bij zich op basis van een inschatting die hij vooraf maakt. De fotograaf werkt zelfstandig of onder regie van de opdrachtgever. Tijdens een sessie worden 3 tot 10 foto's genomen.
De fotoshoot begint als de fotograaf de studio in Boekel verlaat en eindigt als de fotograaf klaar is op uw locatie. De terugreis nemen wij voor eigen rekening.

Wat gebeurt er als de fotograaf klaar is?

De foto's zijn nu nog in RAW formaat en worden in de studio ‘ontwikkeld’ eventueel uitgesneden en geconverteerd naar jpg formaat. De foto wordt digitaal in hoge resolutie aangeleverd. Per sessie worden vaak meerdere foto’s gemaakt. De overige foto’s worden online gezet op deze pagina. U mag deze foto's downloaden. Ze zijn heel goed geschikt voor gebruik op internet en tablet. Foto's in hogere resolutie kunt u altijd nabestellen.

Voorbereiding

Geef aan wat u gefotografeerd wilt hebben. Wilt u een staande of liggende foto bijvoorbeeld. En als het een portret betreft wilt u dan dat het model in de camera kijkt, of juist niet, geposeerd of in actie, totaal (ten voeten uit), half-totaal of close-up enz. enz. Hoe meer details wij krijgen hoe beter uw foto aan uw verwachting zal voldoen. Als uw foto bedoeld is voor een omslag wilt u ook tekst in de foto kunnen plaatsen, geef in dit geval aan waar uw voorkeur naar uitgaat zodat bij het inkaderen voldoende ‘lege’ ruimte in de foto over blijft.


 

 

Investeer in het beeld wat klanten van u hebben

Een sessie van maximaal een uur vergt een investering van € 135,-. U hebt hiermee het recht om de foto overal commercieel te gebruiken en publiceren zonder dat 2XP het beeldrecht verliest. U mag de foto's dus niet verkopen!

Keuze

Tijdens een fotosessie worden altijd meerdere foto's gemaakt waaruit de fotograaf de foto kiest die het best aan uw opdracht voldoet. Op verzoek plaatsen we uw foto's eerst in een lage resolutie online zodat u zelf de keuze kunt maken.

Wat als...

· De sessie langer duurt dan een uur of;
· U wilt foto's laten bewerken of retoucheren.
De (extra) tijd per tien minuten € 18,45.
· U wilt meer dan één foto
Per extra foto € 18,45.
· U wilt het beeldrecht afkopen of hebt andere vragen.
Neem contact op. →

Genoemde bedragen zijn exclusief btw, zonder verassingen achteraf en geen verborgen extra kosten.


 

 

Web aanbieding

Gratis foto's voor de hele familie

Tijdens een foto opdracht worden vaak meer foto's genomen dan in de folder worden geplaats of bij een artikel verschijnen.
Na publicatie worden uw foto's al dan niet op verzoek op het web geplaatst.

Voor niet commercieel gebruik mag u de foto's in de aangeboden kwaliteit gratis downloaden. Dat maakt een fotosessie van 2XP het ideale Moederdag cadeau waar de hele familie van mee profiteert.


 

 

Web albums